2023

VÁNOČNÍ PŘÁNÍ

Přidejte ke svému nákupu přání, které namalovaly děti z Dětského domova ve Vizovicích. Potěšíte s ním adresáta a podpoříte dobrou věc. Věřte spolu s námi, že zázraky se dějí! Děkujeme. CELÁ ČÁSTKA JDE VE PROSPĚCH NADAČNÍHO FONDU FANN DĚTEM. Vánoční přání, 29 Kč. K dostání od 1. listopadu ve všech kamenných FAnn parfumeriích a na www.fann.cz.

GOSH COPENHAGEN

Po celé léto, tedy v červenci i v srpnu, bude ve FAnn parfumeriích probíhat akce s dánskou značkou GOSH COPENAHGEN. Díky jejímu štědrému přispění poputuje z každého prodaného kusu rovných 20 Kč ve prospěch fondu. Značka je v posledních letech ještě více vidět díky široké nabídce veganských produktů s prestižní atestací Allergy Certified, která deklaruje, že riziko vzniku alergické reakce po použití této kosmetiky je zcela minimální.
Spojte příjemné s užitečným a podpořte nákupem dekorativní nebo vlasové kosmetiky naše aktivity.

DÁREK (NEJEN) PRO MILOVNÍKY SERIÁLŮ JE STÁLE V NABÍDCE

Pro velký zájem pokračuje akce s koupelovou bombou i v roce 2023. Pokud jste ji tedy nestihly před Vánoci, nezoufejte, bomby Revolution x Friends z limitované série kultovního seriálu Přátelé jsou stále k dispozici ve většině kamenných FAnn parfumerií a na e-shopu www.fanndetem.cz.
Díky štědrému příspěvku od značky REVOLUTION přispějete koupí této koupelové bomby celých 100 Kč Nadačnímu fondu FAnn dětem (cena 169 Kč/ks).