2019

Celkem se díky vám v roce 2019 vybralo 237 312 kč. Děkujeme!

KNOFLÍK PRO ŠTĚSTÍ
Štěstí si přejeme na Vánoce, do nového roku a vlastně pořád.Proč si tedy  nepořídit jako symbol takový šťastný knoflík? "S knoflíkem pro štěstí v podobě brože můžete ozdobit jakýkoliv kousek šatníku sobě i svým blízkým, od čepice a svetru přes šaty, jednoduché tričko až po babiččin kabát, nebo jím jednoduše připnete neposlušný šátek," říká módní návrhářka Jana Berg, která se už podruhé pustila do spolupráce s Nadačním fondem FAnn dětem a brož sama navrhla. Pro praktičnost je ve formě zapínacího špendlíku, který se vždy hodí mít po ruce, a je postříbřený. Z koupě každého Knoflíku pro štěstí poputuje celých 150 Kč nadačnímu fondu FAnn dětem. děkujeme, že pomáháte.
PEČUJÍCÍ SADA FENJAL
Od 1. června 2019 bude v nabídce limitovaná edice pečující olejové sady, která obsahuje sprchový a tělový olej a masážní rukavičku. Díky štědrému přispění značky fenjal je v nabídce za zvýhodněnou cenu 199 Kč, přičemž celých 50 Kč z prodeje každého kusu půjde ve prospěch nadačního fondu FAnn dětem. Oba oleje patří mezi bestsellery značky a jejich běžná cena při koupi by byla 358 Kč, masážní rukavička není součástí běžné nabídky. Koupí pečující olejové sady, která je jak dělaná na péči po letním opalování, tak výrazně ušetříte a zároveň přispějete na dobrou věc!
LIPSMACKER
Hravé balzámy na rty i pro ty nejmenší od značky Lipsmacker rozšířily naši jarní nabídku. Limitovaná edice ovocných příchutí je k dostání za 99 Kč, přičemž celá tato částka putuje ve prospěch nadačního fondu.