2020

ASOMBROSO by Osmany Laffita

Zapojte se i vy do mise na pomoc potřebným dětem a spolu s Osmanym Laffitou přispějte Nadačnímu fondu FAnn dětem!

Značka ASOMBROSO by Osmany Laffita si ve FAnn parfumeriích našla svoje čestné místo. Díky tomuto úspěchu jsme spolu s Osmanym připravili akci na podporu naší nadace. Sprchový gel Feel Beauty s vůní citrusů a mořského vánku si zamilujete! Feel Beauty Body Shower Gel, 250 ml, 280 Kč.

S koupí sprchového gelu v průběhu září se navíc můžete zapojit do soutěže o návrh a ušití jednoho modelu na míru z dílny samotného Osmanyho v celkové hodnotě 50 000 kč.

Konkrétní podoba šatů (jeden model) bude upřesněna po vaší vzájemné dohodě s Osmanym Laffitou, obrázek je pouze ilustrační. Do soutěže se můžete zapojit koupí sprchového gelu při uplatnění vaší věrnostní karty FAnn Bonus Card ve všech kamenných FAnn parfumeriích. Výherce budeme telefonicky kontaktovat. Plné znění pravidel soutěže najdete níže v odkazu níže.


Plážová taška FAnn dětem

CO NÁS ČEKÁ V LÉTĚ? I když se do zahraničí asi jen tak nepodíváme, českých nádrží, rybníků, koupališť a jiných míst k rekreaci je dost! Vybavte se na léto veselou plážovou taškou, do které ukryjete vše potřebné pro celodenní rodinný výlet. Tašky nám byly poskytnuty cestovní kanceláří Blue Style a celá částka 99 Kč z jejich prodeje jde ve prospěch nadačního fondu!Nabídku tašek i dalších nadačních produktů najdete na www.fann.cz nebo ve vybraných FAnn parfumériích.

A JAK POMOCI NA JAŘE?
Vstříc lepší budoucnosti našich novorozených miminek se letos jako první vydala francouzská značka s japonskými kořeny KENZO, která přispěje Nadačnímu fondu FAnn dětem částkou 100 Kč z každého prodaného produktu v měsíci březnu.Tímto jí děkujeme za velkorysou nabídku a vás, milí zákaznicí, zveme do světa KENZO! Parfémy KENZO jsou plné energie, radosti a smyslnosti. Překvapit a vykouzlit úsměv na tváři – to je krédo značky!
Flower By Kenzo, bestseller, se kterým si budete po celý den připadat jako na louce plné rozkvetlých květin.

KRÁSNÁ V KAŽDÉM SLOVA SMYSLU
Dopřejte sobě nebo svým blízkým oblíbenou řasenku Wonder Volume Mascara od značky GOSH COPENHAGEN s tenkým kartáčkem pro precizní prodloužení všech řas.Díky laskavému přispění dánské značky GOSH COPENHAGEN získáte řasenku od 1. listopadu za výhodnou cenu 190 Kč, přičemž 90 Kč z každého prodaného kusu putuje ve prospěch Nadačního fondu FAnn dětem!

Děkujeme, že s námi pomáháte!
 Akce platí do 31. 12. 2020 nebo do vyčerpání skladových zásob.