2018

Celkem se díky vám v roce 2018 vybralo 420 300 kč. Děkujeme!

GOSH REBEL EYES MASCARA
O zajímavou předvánoční nabídku se postarala dánská značka Gosh se svojí bestselerovou řasenkou Rebel Eyes Mascara. Ta byla v nabídce od 1. listopadu za výhodných 149 Kč (oproti běžné ceně 289 Kč), z čehož se ve prospěch fondu putovalo rovných 99 Kč. V limitované nabídce i s vánoční krabičkou bylo 1 000 kusů, které se velmi rychle vyprodaly, a do fondu tak přibylo dalších 99 000 Kč.

TAŠKY CK BLUESTYLE

Od června rozšířily nabídku praktické plážové tašky, které věnovala nadačnímu fondu FAnn dětem cestovní kancelář CK Blue Style. Na výběr je ze dvou barev, cena jedné tašky je 99 Kč a díky štědrému přispění CK Blue Style putuje celá tato částka ve prospěch nadačního fondu. Myšlenka podpořit dobrou věc, a ještě k tomu vytvořit hodnotný produkt, který maminkám pomůže při každé cestě k bazénu nebo na pláž, nadchla Lenku Pátek, spoluzakladatelku a obchodní ředitelku CK Blue Style. "Na společnosti FAnn se mi líbí, že je společensky zodpovědná, a kromě svých podnikatelských aktivit se věnuje také potřebným. Oslovilo mě, s jakou péčí a láskou se tu starají o to nejzákladnější, o své zákazníky. To je věc, o kterou jde i nám v Blue Style, at už jde o cestující seniory, mladé páry, nebo rodiny s dětmi. Právě pro maminky jsme ve spolupráci s FAnn připravili veselou plážovou tašku, do které mohou naskládat všechny své nezbytnosti," říká Lenka.

CREMORLAB

Kultovní korejská péče přispěla do fondu 50 Kč z každého prodaného produktu jejich značky v březnu a dubnu. Celkem se díky jejich štědrému přispění vybralo 45 750 Kč.